За нас

За нас

Първият магазин Амиго в София отваря врати в Мол София през лятото на 2011 година.Колекция Есен-Зима на Майорал е представена за пръв път в цялата си гама. От нежните пастелни тоналности на дрешките за новородени до изящния стил на облеклата за по-големи деца. Амиго Фешън налага на пазара в лицето на испанската марка Майорал една нова детска мода отличаваща се с невероятен дизайн, перфектно качество и разнообразие на модели и аксесоари във всички възрастови групи от 0 до 18 години.

Девизът, ”СЪЗДАВАМЕ ПРИЯТЕЛИ” е бил и все още е основна част от философията на Майорал, която основава успеха на марката по света.

Днес, той е основен принцип в работата на нашият екип. Всички ние имаме една и съща цел, да превърнем Майорал в най-любимата детска марка дрешки на Българския пазар. Стремим се към най-доброто персонално обслужване и постигаме това с много любов и топлина, необходима на всяко дете, за да изглежда и се чувства като малък принц или принцеса.

Към настоящия момент фирмата е разгърнала своята дейност в три магазина на територията на град София. Те привличат детската аудитория с неповторим дизайн в цветове напомнящи детска приказка. Всеки сезон ние подбираме най-доброто за Вас в сътрудничество с нашите партньори. Това са представителите на детски продукти като Hauck, K’s Kids, Mother love baby & Fuar baby, Donella и Bross.

Ние обичаме нашите клиенти! Те идват от всички краища на България и за нас е от изключителна важност всеки от тях да остане доволен. И да намери нужното в нашите магазини, като предлаган асортимент, отношение и перфектно обслужване!

Amigo.bg е изключителна собственост на фирма "Амиго фешън" ООД. Ако имате коментари или искате да споделите нещо, не се колебайте да го направите на office@amigo.bg

Надяваме се Амиго да стане Вашият първи избор за онлайн пазаруванe.

От екипа на Магазини Амиго!

История

През 2014 г. Mayoral отпразнува 73 години от създаването си. Най-интересният аспект в историята на нейния произход е това, че започва като една скромна компания, посветена на производството и търговията на чорапи и обувки ("Домингес Толедо" през 1941 г.), а днес вече е една голяма група с международно признание, представяща Испанския стил на модата за деца по цял свят. Днес, Mayoral е един от най-големите испански производители в сферата на бебешките и детските облекла, обувки и аксесоари, като продуктите предлагани на клиентите са съчетани в цветови теми и отговарят на всички Европейски и Световни стандарти за качество. Компанията е управлявана от една и съща фамилия от нейното създаване до днес, за да гарантират, че принципите, които ръководят напредъка на марката са фокусирани върху етиката и социалната отговорност.

Предлаганите продукти са облекла, обувки и аксесоари за бебета и деца разделени на четири възрастови групи:

  • - за новородени; от 0 до 12 месеца
  • - за бебета; от 6 до 24 месеца
  • - за деца; от 2 до 9 години
  • - за тинейджъри; от 8 до 18 години