Размери

Момче 2 - 9 години

размери момче - 2 до 9 години
Години 2 3 4 5 6 7 8 9

Височина 92.0 см 98.0 см 104.0 см 110.0 см 116.0 см 122.0 см 128.0 см 134.0 см
Гръдна обиколка 52.0 см 54.0 см 56.0 см 58.0 см 60.0 см 62.0 см 64.0 см 66.0 см
Талия 50.0 см 52.0 см 54.0 см 55.0 см 56.0 см 58.0 см 60.0 см 62.0 см
Ханш 58.0 см 60.0 см 62.0 см 64.0 см 66.0 см 68.0 см 70.0 см 72.0 см
Дължина на крака 38.0 см 41.5 см 45.5 см 49.0 см 53.0 см 57.0 см 61.0 см 64.0 см

Момче 8 - 18 години

размери момче - 8 до 18 години
Години 8 10 12 14 16 18Височина 128.0 см 140.0 см 152.0 см 160.0 см 166.0 см 172.0 см
Гръдна обиколка 64.0 см 70.0 см 76.0 см 82.0 см 86.0 см 90.0 см
Талия 60.0 см 64.0 см 68.0 см 72.0 см 76.0 см 80.0 см
Ханш 70.0 см 75.0 см 81.0 см 88.0 см 95.0 см 102.0 см
Дължина на крака 61.0 см 65.5 см 70.0 см 74.0 см 78.5 см 83.0 см