Размери

Момиче 2 - 9 години

размери момиче - 2 до 9 години
Години 2 3 4 5 6 7 8 9

Височина 92.0 см 98.0 см 104.0 см 110.0 см 116.0 см 122.0 см 128.0 см 134.0 см
Гръдна обиколка 52.0 см 54.0 см 56.0 см 58.0 см 60.0 см 62.0 см 64.0 см 66.0 см
Талия 50.0 см 52.0 см 54.0 см 55.0 см 56.0 см 58.0 см 60.0 см 62.0 см
Ханш 58.0 см 60.0 см 62.0 см 64.0 см 66.0 см 68.0 см 70.0 см 72.0 см
Дължина на крака 38.0 см 41.5 см 45.5 см 49.0 см 53.0 см 57.0 см 61.0 см 64.0 см

Момиче 8 - 18 години

размери момиче - 8 до 18 години
Години 8 10 12 14 16 18Височина 128.0 см 140.0 см 152.0 см 158.0 см 162.0 см 167.0 см
Гръдна обиколка 65.0 см 69.0 см 73.0 см 77.0 см 81.0 см 85.0 см
Талия 60.0 см 63.0 см 66.0 см 69.0 см 72.0 см 75.0 см
Ханш 72.0 см 76.5 см 81.0 см 85.5 см 90.0 см 94.5 см
Дължина на крака 61.0 см 65.0 см 69.0 см 73.0 см 78.0 см 81.0 см